Diensten

&Joy Advies en Bemiddeling staat voor innovatie, duurzaamheid en veiligheid. Wij werken met plezier en zijn trots op ons werk. 

Benader ons voor: omgevingsmanagement – projectbegeleiding – gladheidsbestrijding – bouwtoezicht- veiligheidsmanagement – directievoering – inrichting & ontwikkeling van buitenruimten – duurzame tuininrichting.

Op de pagina tuininrichting vindt u producten die u bij ons kunt bestellen: RVS stopcontacten voor buiten, terrasverwarmers, kunstgras van Garden Grass, gerecycled kunststof en buiten/straatmeubilair van
Govaerts Recycling, verticaal groen van Vertiplant en verharding.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen &Joy Advies & Bemiddeling inschakelen voor advies met betrekking tot het inrichten van buitenruimten.

Op zoek naar een projectbegeleider met ervaring in gladheidsbestrijding?  Wij begeleiden het (meerjarige) project van start tot finish.

 

&Joy is de juiste partner voor begeleiding van projecten in de openbare ruimte. Ook voor interim management zijn wij inzetbaar.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen &Joy Advies & Bemiddeling inschakelen voor advies met betrekking tot het inrichten van buitenruimten. 

&Joy Advies & Bemiddeling inschakelen?

Bij &Joy Advies & Bemiddeling kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht. Samenwerking is de basis van succes en op deze manier komen we tot de beste oplossingen en resultaten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan  contact op met Jan Dekker of Jolien Zwartveld van Njoy Advies & Bemiddeling via telefoonnummer 06 519 106 76 of stuur ons een e-mail via info@njoy-advies.nl.