tuininrichting

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen &Joy Advies & Bemiddeling inschakelen voor advies met betrekking tot het inrichten van buitenruimten. In de bedrijfswereld beseft men steeds vaker dat een nette ingerichte bedrijfstuin een visitekaartje van het bedrijf is en het welzijn van de medewerkers bevordert. Wij brengen de juiste technieken, professionals en materialen bij elkaar om zo de buitenruimte in te richten op een manier die bij uw bedrijf past, zowel bij de uitstraling van het pand, als bij uw bedrijfsmissie. Verharding, meubilair, kunstgras, groene wanden voor buiten, groene daken en watermanagement. Wij brengen balans in de buitenruimte.

Bent u particuliere klant? Uiteraard kunt u ons dan inschakelen voor het inrichten van uw balkon of tuin. Daarnaast fungeren wij graag voor u als opzichter om de kwaliteit van de werkzaamheden te controleren die u hebt laten uitvoeren door een externe partij. Wij staan u bij in keuze van de benodigde tuinmaterialen, wij assisteren door met u de juiste professionals aan te nemen en houden overzicht op de gehele uitvoering van het tuinproject.

verticaal tuinieren

Vertiplant is een ingenieus systeem voor het aanbrengen van verticaal groen tegen schutting en tuinmuur.
Sierlijk in elke tuin, maar een prachtige oplossing om tuinieren mogelijk te maken in de kleinere stadstuin, patio of balkon. Kruiden, fruit, of planten zorgen ervoor dat u met een klein oppervlak toch een grote verandering realiseert. De beplanting kan aangepast worden aan uw wensen; geschikt voor zon en schaduwkant. Een groene wand kan op maat gemaakt worden, ook uitsparingen voor bijvoorbeeld logo’s of ramen zijn mogelijk.

Voor advies en offertes, neemt u met ons contact op: info@njoy-advies.nl
of kijk op www.vertiplant.nl

verharding

Verharding bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de buitenruimte. Door de juiste keuzes te maken op het gebied van functioneel gebruik, gewenste sfeer, uitstraling van de ruimte en het behoud van de natuur, kan de balans tussen groen en grijs gewaarborgd blijven

Door jarenlange verkoop ervaring in verschillende materialen; als hout, bamboe, kunststof, tegels, grind, waterdoorlatende bestrating en kunstgras bent u bij &Joy Advies verzekerd van een gedegen advies en antwoord op uw vragen. Wij begeleiden u bij het koopproces, verharding is direct bij ons te bestellen.

terrasverwarmers

Zit u ook het liefst ’s avonds lekker buiten, maar merkt u dat het na een tijdje toch eigenlijk nèt te koud wordt?

Met Thermoray terras- en serreverwarming kunt u die sfeervolle momenten toch aangenaam buiten doorbrengen. Snel en aangenaam warm. Deze heaters en afstandsbediening zijn direct bij &Joy te bestellen in de varianten: 
Thermoray 1500 Watt, Thermoray 2400 Watt, Thermoray 3000 Watt.
Voor prijzen en advies: info@njoy-advies.nl

Garden Grass

Dit product verkopen wij al jaren met veel succes. &Joy Advies en Bemiddeling is reseller voor GardenGrass Nederland BV. Garden Grass biedt een gevarieerde collectie met uitstekende prijzen en enkel Europese producten die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

Wij leveren kunstgras aan verschillende afnemers voor verschillende doeleinden. Wilt u advies over de mogelijkheden, of zoekt u een geschikte partij voor de aanleg van kunstgras? Neem contact op, wij zorgen ervoor dat uw investering jarenlang mooi en functioneel blijft. Voor prijsinformatie bekijkt u onze pagina ‘kunstgras’.

RVS-stopcontacten

Voor privé en zakelijke buitenruimten: de ‘connect & go’ stopcontacten voor gebruik buitenshuis. Simpel aan te leggen en onderling te verbinden. Het enige stopcontact voor buiten dat geleverd wordt met een RVS316 ombouw.
Door deze hoge legering, zijn de stopcontacten uitermate geschikt voor gebruik in het kustgebied zonder kans op roest.  

&Joy Advies heeft het patent op ‘connect & go’ stopcontacten en is de leverancier voor Nederland.
Op voorraad en direct bij ons te bestellen voor € 73,95,-. 
Bent u hovenier, vraag dan uw prijs op. 

Gerecycled kunststof

Terrasplanken, bloembakken, hekken en buitenmeubilair. Dit onderhoudsarme en functionele product rot en splintert niet. Dankzij de specifieke eigenschappen wordt gerecycled kunststof zeer succesvol ingezet in tuinen en buitenruimtes.  

&Joy Advies levert gerecycled kunststof van Belgische producent: Govaerts Recycling. Kijk voor het volledige assortiment op www.govaplast.com/nl

Neem voor de mogelijkheden en het plaatsen van orders contact met ons op.

voegmortel voor buiten

Sinds de consument het gemak van ‘geen onkruid tussen de stenen’ heeft ontdekt, wil bijna iedereen onderhoudsarme bestrating. Wij leveren verschillende voegmortels voor buiten, zoals AquaXP, wat in Nederland geproduceerd wordt. Deze voeg gaat 10-15 jaar mee en is daarmee een duurzame en voordelige keuze.  
Voegproducten leverbaar in hele chique kleuren, van vooraf gekleurd zand. Prachtig voor het voegen van bijvoorbeeld natuursteen of keramische tegels.
Overige voegmortels die wij leveren zijn: Fugensand, Fugensand Plus, Stoneflex en Stonefix.

schanskorf

schanskorven

Een schanskorf (ook wel gabion of steenkorf genoemd) is een decoratief element in de tuin. Het metalen gaasnet wordt gevuld met keien of breukstenen en zo wordt een afscheiding, plantenbak of muurtje gerealiseerd. De gebruikte materialen zijn duurzaam en te recyclen. Door de open, maar zware constructie werkt een schanskorf ook geluidsdempend. Wij leveren de schanskorf en de stenen vulling. Meestal kiest men voor het populaire Basalt, Duitse kalksteen, Maaskeien, Doornik of Yellow Sun. 

Neem voor de mogelijkheden of een offerte op maat, contact met ons op.

&Joy Advies & Bemiddeling inschakelen?

Bij &Joy Advies & Bemiddeling kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht . Samenwerking is de basis van succes en op deze manier komen we tot de beste oplossingen en resultaten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan  contact op met Jan Dekker of Jolien Zwartveld van Njoy Advies & Bemiddeling via telefoonnummer 085-0477202 of stuur ons een e-mail via info@njoy-advies.nl.