Over ons

De drijvende kracht achter &Joy Advies en Bemiddeling is Jan Dekker. Jan heeft jarenlange ervaring als directeur, projectbegeleider & tuinadviseur. Hij heeft talloze succesvolle projecten afgerond in zowel herinrichting van openbare ruimten als in tuinontwerp & groen inrichting bij kantoor, woning en andere(bedrijfs-)panden en scholen.
Jan zoekt naar slimme oplossingen om op een praktische manier onze leefomgeving te vergroenen, te verbeteren en duurzamer in te richten. Om te genieten van het leven en de kracht van de natuur. &Joy.

De missie van &Joy Advies & Bemiddeling is door het inzetten van onze passie voor buiten een directe bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het leven. Betrokken ondernemen met oog voor de natuur.

U kunt onze website ook gevonden hebben via onze werkgebieden & de volgende termen: civiele techniek, grond- weg- en waterbouw, grondwerk, grondverzet, GWW, projectbegeleiding, civiele techniek Noord-Holland, gladheidsbestrijding, Noord-Holland, architect, openbare ruimte, tuininrichting, hovenier, openbaar groen, openbare ruimte, provincie Noord- Holland, beheer, onderhoud, projectcoördinatie, projectadministratie, projectleiding, tuinproject, groendiensten.

&Joy Advies & Bemiddeling inschakelen?

Bij &Joy Advies & Bemiddeling kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht . Samenwerking is de basis van succes en op deze manier komen we tot de beste oplossingen en resultaten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan  contact op met Jan Dekker of Jolien Zwartveld van Njoy Advies & Bemiddeling via telefoonnummer 06 519 106 76 of stuur ons een e-mail via info@njoy-advies.nl.