KUNSTGRAS

Het kunstgras van producent GardenGrass verkopen wij al jaren met veel succes. &Joy Advies en Bemiddeling is reseller voor GardenGrass Nederland BV. Garden Grass biedt een gevarieerde collectie met uitstekende prijzen en enkel Europese producten (veelal Nederlands) die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij leveren kunstgras aan verschillende afnemers voor verschillende doeleinden. Voor de particuliere en bedrijfstuin, voor sport en speeltoepassingen. Wist u dat u valdemping kunt aanbrengen onder het kunstgras? Er zijn verschillende kleuren en lengtes. Wilt u een prijsopgave, advies over de mogelijkheden, of zoekt u een geschikte hovenier voor de aanleg van kunstgras? Neem contact op, wij leveren uw kunstgras en de bijbehorende accessoires (kwartszand, lijmband etc.) voor de installatie. Wij brengen u indien gewenst in contact met de juiste tuinprofessional, zodat uw investering jarenlang mooi en functioneel blijft. Kijk voor soorten en kleuren ook op:  gardengrass.nl 

Nieuw! Klaar voor de toekomst met LimeGreen® ONE-DNA™ kunstgras. Circulair kunstgras, samengesteld uit slechts 1 grondstof waardoor het product volledig recyclebaar is. LimeGreen® kunstgras wordt na gebruik verwerkt tot nieuwe PE-producten en kan worden ingezet als grondstof voor nieuw kunstgras.  

&Joy Advies & Bemiddeling inschakelen?

Bij &Joy Advies & Bemiddeling kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht. Samenwerking is de basis van succes en op deze manier komen we tot de beste oplossingen en resultaten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan  contact op met Jan Dekker of Jolien Zwartveld van Njoy Advies & Bemiddeling via telefoonnummer 085-0477202 of stuur ons een e-mail via info@njoy-advies.nl.