Gladheidsbestrijding

Op zoek naar een projectbegeleider met ervaring in gladheidsbestrijding? Jan Dekker begeleidt het (meerjarige) project van start tot finish. Samen met zijn back office geeft Jan het contract vorm en zorgt dat de strooiteams klaarstaan wanneer dat nodig is. Hij neemt het gehele proces uit handen: het benaderen van onderaannemers, contractbespreking, regelen van winterdiensttraining voor strooiploegen en steunpuntcoördinatoren, opbouw van tracties, vlootschouw, beschikbaarheidsdienst, contact met opdrachtgevers, rapportage en facturatie. Opdrachtgevers zijn onder andere Dura Vermeer, Dura Vermeer – Van Doorn, RWS, diverse provincies en gemeenten.
Meer weten? Bel ons voor een afspraak.

&Joy Advies & Bemiddeling inschakelen?

Bij &Joy Advies & Bemiddeling kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht . Samenwerking is de basis van succes en op deze manier komen we tot de beste oplossingen en resultaten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan  contact op met Jan Dekker of Jolien Zwartveld van Njoy Advies & Bemiddeling via telefoonnummer 085-0477202 of stuur ons een e-mail via info@njoy-advies.nl.